Aktuális

Rákoskeresztúri gyilkosság: egy kétéves gyerek végignézte a lövöldözést

A 24.hu információ szerint a rákoskeresztúri gyilkosságnak egy kétéves gyerek a szemtanúja volt. Két férfi meghalt, egy nőt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, vasárnap nem sokkal éjfél után a 26 éves Cs. Norbert bement a XVII. kerületi Újlak utca egyik házába, majd fegyvert rántott, és lelőtte a házban tartózkodó pár férfi tagját, aki a helyszínen meghalt.

Ezután a szintén a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, majd a fegyvert maga ellen fordította. A nőt és a támadót a kiérkező mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol Cs. Norbert később belehalt a sérüléseibe.

A 24.hu információi szerint a támadó a meglőtt 21 éves nő korábbi párja volt, aki képtelen volt feldolgozni, hogy már nincsenek együtt. A lövöldözést végignézte a nő kétéves gyermeke, akinek nem esett baja. A portál úgy tudja, a gyermek édesapja nem a támadó, és nem is az áldozat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top