„Tönkrement az életem” – mondja a nő, aki véresre verte lánya osztálytársát

Határ Nóra | 2018. Szeptember 22.
Jayde Binch azt állítja, egy pillanatra elborult az agya, amikor megütötte lánya osztálytársát, de az eset tönkretette az életét.

Jayde Binch lányát megütötte az egyik osztálytársa. Emiatt a nő számon kérte a támadó gyereket, de többet is tett ennél: úgy megverte, hogy a lánynak betört az orra és bevérzett a szeme. Az eset után 120 fontos bírságot kellett fizetnie.

Binch most azt mondja, elborult az agya, és pillanatnyi elmezavarában valóban megbocsáthatatlan dolgokat tett – noha tagadja, hogy olyan erősen megütötte volna a lányt, ahogy az állítja. Ugyanakkor a háromgyerekes anya úgy érzi, senki nem veszi figyelembe, hogy bűne miatt éppen tönkremegy az élete. Kirúgták fitneszoktatói állásából, bokszolói álmainak ugyancsak lőttek. Ezenkívül ő és a gyerekei folyamatosan fenyegetéseket kapnak.

Forrás: Caters News Agency

A megtámadott lány, Kiesha anyja azt mondta, hogy Bich még így is olcsón megúszta az esetet, szerinte börtönbe kellett volna zárni a nőt. Pláne, mert nincs bizonyíték arra, hogy az ő lánya valóban bántotta Binch lányát.

Exit mobile version