Életmód

Összeverte lánya barátnőjét egy amatőr bokszolónő

Úgy összeverte lánya barátnőjét egy anyuka, hogy a kislánynak betört az orra, és bevérzett a szeme is. Az amatőr bokszolónő megúszta a börtönt, pénzbírságra és közmunkára ítélték.

Megúszta a börtönt az az amatőr bokszolónő, aki összevert egy 11 éves kislányt úgy, hogy áldozatának betört az orra, és bevérzett a szeme is. Az áldozat Kiesha Schofield, aki a 28 éves Jade Binch lányának barátnője volt egészen a végzetes napig.

2017-ben Kiesha és barátnője játszottak, ami eldurvult, Jade lánya elesett, ám barátnője hiába nyugtatta, hogy minden rendben lesz, ő csak azt hajtogatta, hogy „Megmondom anyának!” Utána Kieshát édesanyja nyugtatta, mert a lány aggódott azon, hogy Jade nagyon le fogja szidni azért, ami a lányával történt.

Aztán elmentek boltba, de Jade autóval utánuk ment, és a bolt előtti járdán nekitámadt a 11 éves kislánynak. Több ütést is bevitt a meglepett Kieshának, akit pillanatok alatt elborított a vér, miután az amatőr bokszolónő egy ütéssel eltörte a kislány orrát. A mentőket a járókelők hívták ki, akik a gyereket kórházba szállították.

Édesanyja szerint kislánya az incidens után magába zuhant. Nem érdekli semmi, nem mert kimenni az utcára sem. Másfél évvel a támadást követően Kiesha még mindig retteg az éjszakáktól, és pszichológus segítségére szorul. Iskolába sem szeret járni, mert Jade többször kiabált már utána kocsija ablakából.

A kislányt édesanyja egészen idáig azzal nyugtatta, hogy a nő biztosan börtönbe kerül majd azért, amit vele tett, de a bíróság végül nem így döntött.

Képünk illusztráció – forrás: pixabay

A diákverő bokszolónő megúszta szabadságvesztés nélkül, helyette fél év közmunkára és 120 font pénzbírságra ítélték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top