Két nőnek is fizetett a szexért az ózdi férfi, akik erre együtt verték meg őt

Kránicz Bence | 2019. Május 14.
A nők felháborodtak azon, hogy a férfinak mindkettejükkel viszonya van.

Két nő és egy férfi ellen emeltek vádat Ózdon csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt. A vádlottak közül a két nő pénzért szexelt a sértett férfival, de egymásról nem volt tudomásuk. 2018 augusztusában az egyik nő a sértett ózdi házában maradt éjszakára, mivel már előzőleg felvetődött, hogy odaköltözik. Ám a lakásban a hajnali órákban megjelent a másik nő egy férfival.

A két nő felháborodott azon, hogy a sértettnek mindkettőjükkel viszonya van, és úgy ítélték meg, hogy ezáltal a férfi anyagilag megkárosította őket. Így elhatározták, hogy mintegy kárpótlásként kirabolják a férfit. Veszekedtek a sértettel, mind a ketten bántalmazták a férfit, többször megütötték, felpofozták. Az egyik nő pénzt követelt tőle, de a férfi azt mondta, hogy nincs pénze, erre mindkét nő átkutatta a ház helyiségeit.

Ózdi Acélművek (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A sértett segítséget akart kérni, azonban a nőkkel együtt lévő férfi vádlott hátracsavarta a kezeit, és egy ruhaneművel összekötötte, száját szintén egy ruhadarabbal betömte. Az egyik nővel együtt másnapig fogva tartották a férfit, reggel pedig a nő felszólította a sértettet, hogy menjenek el bankautomatához pénzt felvenni. A nő egy ismerősét hívta, aki autóval elvitte őt, vádlott-társát és a sértettet egy ózdi bankautomatához, ahol

a sértett 1000 forintot vett le a számláról, mivel összesen csak ennyi volt rajta. A nő a pénzt elvette, és a közeli boltban elköltötte.

Ezután a nő mindannyiukat visszavitette az ismerősével a sértett házába, ahol tovább keresgélte az értéktárgyakat. Azonban a sértett ekkor ki tudott menni az épületből, és hívta a rendőröket. A rendőrök kiérkezésekor a nő a lakásban aludt, mivel időközben nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló koponyazúzódásos sérülést szenvedett el, azonban könnyű testi sértés miatt nem tett feljelentést. Az ügyészség mindhárom vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

(Ügyészség)

Exit mobile version