Kétségbeesetten, levélben kér segítséget az eltűnt villanyszerelő felesége

nlc | 2019. Június 20.
Több mint egy éve nem találják Mácsik Zoltánt.

Egy a Blikkhez eljuttatott levélben kér segítséget a tavaly húsvétkor eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán kétségbeesett felesége.

„Ami az én férjem, Mácsik Zoltán ügyében és általában az eltűnéses ügyek körül folyik az egyszerűen elszomorító! A férjemről közel 1.5 év után nem tudunk semmit. Zoli élete és sorsa 2018 3. hó 31-én 20-25 perc időintervallumban dőlt el. Nekünk pont ez hiányzik. Tavaly nyáron indítványt nyújtottunk be annak vonatkozásában, hogy az időintervallum és a helyszín ismeretében megkapjuk a műholdas felvételeket. Ezzel kapcsolatban a mai napig semmilyen írásos választ vagy elutasító határozatot többszöri kérésünk ellenére sem kaptunk” – írta a nő.

Mácsik Zoltán azután tűnt el, hogy találkozott munkaadójával, É.Imrével, aki tartozott neki egy elég nagy összeggel. A benzinkúton készült kamera rögzítette a találkozást, ez az utolsó kép Mácsikról, azóta se élve, se holtan nem került elő.

É. Imre előzetes letartóztatásban van, egy másik villanyszerelő megölésével is gyanúsítják, azonban beismerő vallomást nem tett.

Exit mobile version