Aktuális

Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek a rendőrök Mosonmagyaróvár környékén

Kísértetiesen hasonló körülmények között tűntek el.

Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek, akik kísértetiesen hasonló körülmények között tűntek el Mosonmagyaróvár környékén: mind a négyen ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett – tudta meg a Hír TV.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy március 31-én Győrben eltűnt egy mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán. Az 52 éves családapa éppen egy találkozóra indult egy győri építkezési vállalkozóval, aki jelentős, 10 ezer euró feletti összeggel tartozott neki. Miután a férfi nem ment haza a találkozó után, családja keresni kezdte őt, rövidesen pedig jelentették az eltűnését a rendőrségen.

Nem sokkal később furcsa telefont kaptak egy másik mosonmagyaróvári családtól, ahol a családfő ugyanilyen körülmények között tűnt el: Orlik Vilmos Ausztriában dolgozott villanyszerelőként, és egy munkamegbeszélés után tűnt el 2015 nyarán. Kiderült, hogy a megbeszélésen ugyanazzal a megrendelővel találkozott, mint Mácsik Zoltán.

A szóban forgó vállalkozót emberölés gyanújával tartóztatták le. Noha még egy holttestet sem találtak meg, Mácsik Zoltán kisteherautójára hátrahagyva találtak rá. A Hír TV úgy tudja, további két villanyszerelőt is keresnek a rendőrök. A szálak egy elhagyott tanyára vezetnek. További részletek a Hír TV Riasztás című műsorának kedd esti adásából derülnek majd ki.

A Hír TV riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top