Család

Családja még reménykedik, hogy élve kerül elő a mosonmagyaróvári villanyszerelő

Zoltán két hete tűnt el, miután egy férfival találkozott egy benzinkúton. A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, akit gyilkossággal gyanúsítanak. A család nem érti, mi történhetett, és bízik abban, hogy Zoltán élve előkerül.

Tegnap előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, akinek köze lehet a mosonmagyaróvári családapa eltűnéséhez. Az 52 éves Mácsik Zoltán két hete tűnt el, a most elfogott férfival találkozott utoljára egy benzinkútnál. Tízezer eurós, azaz több mint hárommillió forintos munkadíját kapta volna meg a vállalkozótól – közölte az RTL Klub.

Zoltán felesége a Fókusznak azt mondta, férje nem követelte tőlük a pénzt, nem erősködött, csak arra volt kíváncsi, mikor kapja meg a munkadíját. De nem fenyegette őket, ezért szerinte érthetetlen lenne, ha a pénz miatt történt volna valami a férjével.

Nem tudjuk az okot, egyfolytában arra próbálunk rájönni, hogy mire kellhetett nekik a Zoli. Mit akartak tőle? Miért tüntették el?

Zoltán lánya azt mondta, abban bíznak, hogy édesapja hamarosan élve kerül elő.

A bíróság előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett gyilkosság gyanúja miatt rendelte el az elfogott férfi előzetes letartóztatását. A mosonmagyaróvári villanyszerelő autóját már megtalálták a rendőrök, ám a Fókusz úgy tudja, a holttest nem került elő.

Három éve hasonló körülmények között tűnt el egy másik villanyszerelő. Utoljára ő is a most letartóztatott vállalkozóval találkozott, és azóta sem találják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top