Aktuális

Eltűnt egy négygyermekes apa Dunaújvárosból – fotó

Egy eltűnt dunaújvárosi családapát keres a családja mellett már a rendőrség is. Tasnádi Tibor több mint egy hete tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról.

Nagyon aggódik családja a több mint egy hete eltűnt Tasnádi Tibor miatt. A 42 éves, négygyermekes családapát január 26-án látták utoljára egy munkahelyi vacsorán, ahonnan hazaindult. Úgy volt, hogy a felesége kocsival érte jön, de már nem találkoztak. A vacsora Dunaújváros Kokszoló nevű szabadidőparkjában volt, ami egy ligetes területen fekszik a Duna mellett.

Tasnádi Tibor - Facebook
Tasnádi Tibor – Facebook

A rendőrség mellett Tibor sógora 35 fős csapattal méterről méterre, csatárláncban kutatta át a Duna-szakaszt. A feleség egyre kezdi elveszíteni a reményt, hogy gyermekei apját élve láthatja viszont – nyilatkozta a Blikknek.

Aki bármit tud Tibor eltűnésével vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, a 107-es, vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top