nlc.hu
Család

Megtalálhatták a Youtuber Gabby Petito holttestét

Úgy tűnik, megtalálták a fiatal youtuber, Gabby Petito holttestét, a rendőrség nagy erőkkel keresi a vőlegényét

Sajnos úgy tűnik, bekövetkezett a legrosszabb: Gabby Petito személyleírásának megfelelő holttestet talált a wyomingi rendőrség.
Úgy tűnik, megtalálták a fiatal Youtuber, Gabby Petito holttestét, a rendőrség nagy erőkkel keresi a vőlegényét

Gabrielle „Gabby” Petito családja két hete jelentette be lányuk eltűnését. Gabby furgonnal indult útra, hogy influencerként, vloggerként a vőlegényével, Brian Laundrie-val, hogy beszámolóit posztolja. Augusztus végén szakadt meg a kapcsolata családjával Wyomingba vezető útja során. A nő édesanyja szerint utolsó, lányától kapott üzenete nagyon furcsa volt, nem az ő szóhasználatát tartalmazta.

A 22 éves nőről augusztus végén jött az utolsó hír a Grand Teton Nemzeti Parkból, ezután nem adott életjelet magáról. Mindeközben párja visszatért a Tampától délre fekvő North Port városába, de a nő nélkül, és egy szót sem mondott arról, hol hagyta Gabbyt – közölte a rendőrség.

A férfi lett az első számú gyanúsított, nemcsak emiatt, hanem mert előkerült egy felvétel arról, ahogy egy rendőr megállítja a pár kocsiját, mert látja, hogy dulakodás folyik benne. A szakértők, megnézve a rendőr testkamerájának felvételeit elmondták, Gabby tipikus áldozati magatartást mutat a felvételen, látszik, hogy fél. A rendőr többször megkérdezte, hogy szeretne -e feljelentést tenni vőlegénye ellen, ám a nő nemet mondott. A rendőr a férfit is megkérdezte, szeretne -e feljelentést tenni Gabby ellen (elmondásuk szerint kölcsönösen bántalmazták egymást), de Brian Laundrie is nemet mondott. A rendőr két külön motelbe parancsolta a párt, hogy „lehiggadjanak”, ám a férfi és a nő másnap újra együtt folytatta az útját.

Gabby (vélhető) holttestére a Grand Teton nemzeti parknál bukkantak, ezzel párhuzamosan pedig a gyanúsított, Laundrie keresésére indultak, aki eltűnt (vagy elszökött a hatóságok elől). A hivatalos közlemény szerint a holttest, amit találtak, leírás alapján megegyezik a fiatal nő külsejével.

Az, hogy Gabby holttestét végül megtalálták, és hogy végre házkutatást tartottak vőlegényénél, a lány családjának köszönhető, akik szakadatlanul a rendőrség és a sajtó nyakára jártak.

NANE segélyvonal

Nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek

+36 80 505 101

Hétfő, kedd, csütörtök és péntek 18-22 óra és szerda 12-14 óra között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top