Kiskorú lányoknak mutogatta magát a baranyai netes szatír

nlc | 2019. November 13.
A férfi korábban ugyanilyen jellegű bűncselekmény miatt volt már rács mögött.

A Pécsi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen, aki videóüzenetek során mutogatta magát fiatal lányoknak.

A férfit korábban ugyanilyen jellegű bűncselekmények miatt a bíróság szabadságvesztésre ítélte, amiből 2018 augusztusában reintegrációs őrizetbe került. Ennek lényege, hogy a szabadságvesztés büntetés vége előtt az arra jogosult és érdemes elítélt hazamehet, a büntetésének hátralévő részét otthonában töltheti le, elektronikus lábbilinccsel történő ellenőrzés mellett.

A férfi ezen őrizet alatt lakóhelyén több kamuprofilt is létrehozott egy ismert közösségi oldalon, annak érdekében, hogy azokat később szeméremsértéshez használja fel. A férfi az általa így létrehozott profilokkal előbb ismerősöket gyűjtött a világhálón, majd olyan lányok oldalát kereste fel, akikkel valamilyen közös ismerősön keresztül kapcsolatba tudott lépni.

(Illusztráció, iStock)

Kiszemeltjeivel az interneten megismerkedett, üzenetet váltott, illetve videóhívásokat kezdeményezett. Ennek során a férfi 2018 decemberében és 2019 januárjában két kiskorú lánnyal vette fel a kapcsolatot, és rávette őket, hogy megnézzék a nekik küldött videóüzenetet.

Miután a sértettek a férfi videóüzenetét fogadták, az élő videóhívás során a férfi a telefon kamerája előtt ülve önkielégítést végzett úgy, hogy a videón az arca nem, a nemi szerve viszont látható volt.

via

Exit mobile version