nlc.hu
Aktuális

Lánykollégium előtt önkielégített egy férfi Nyíregyházán

Elfogták a férfit, aki egy lánykollégium előtt önkielégített Nyíregyházán

Kiderült, hogy a férfi már elkövetett hasonló bűncselekményeket, és szexuális bűncselekmény miatt körözték.

A nyíregyházi rendőrök elfogtak egy 44 éves férfit, aki egy nyíregyházi lánykollégium előtt önkielégített – írja a Police.hu.

A rendőrséget március 14-én, csütörtökön éjfél körül értesítette a kollégium nevelője, mert az intézmény lakói jelezték neki, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd mikor kinéztek, azt látták, hogy önkielégítésbe kezdett.

A helyszínre érkező rendőrök a kollégium közelében elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A bicskei férfit előállították, szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásának elrendelését is.

Egy 44 éves bicskei férfi bilincsben a rendőrök mellett

A 44 éves bicskei férfi bilincsben (Fotó: Police.hu)

Kiderült, hogy a 44 éves gyanúsított már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményt Nyíregyházán, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága szexuális bűncselekmény elkövetése miatt rendelte el a körözését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top