Sokaknál kicsapta a biztosítékot az Országos Mentőszolgálat legújabb videója

nlc | 2022. Január 12.
Új munkaruhák érkeztek, de az erről készült videó sokak szerint félrement.

„Bajtársaink igényei szerint, már levehető ujjú mellénnyel, övvel, opcionális zsebekkel és kívülről betehető térdprotektorokkal érkeznek a mentők új munkaruhái, melyek kiosztása hamarosan megkezdődhet” – így harangozta be a Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat azt, hogy új munkaruhák érkeztek, és a bejelentéshez egy olyan videót is készítettek, amit sokan felháborítónak találtak.

A videóban négy nő unatkozik az íróasztalánál, amikor belép egy mentős férfi, hogy felpróbálja az új ruhákat, miközben zenei aláfestésnek Etta James I just wanna make love to you című száma szól. A kolléganők szemmel láthatóan nagyon elégedettek azzal a látvánnyal, ami eléjük tárul, szemüvegszárat harapdálnak, csábosan néznek, van, aki egy kicsit többet mutat meg a dekoltázsából. És persze volt, akinek tetszett a koncepció, de azért a kommentek alapján sokan voltak olyanok, akik szerint talán nem ilyen videót kellett volna forgatni. 

„Full szekunder szégyen! Miért kell bárki testét tárgyként kezelni 2022-ben??? Semmi nem jut eszünkbe, nyúljunk a szexualizáció témakörébe, csak most kivételesen nem nőket, hanem palikat tárgyiasítanak” – írja az egyik hozzászóló. „Tényleg ide jutottunk, hogy az OMSZ-ról ez a szexista videó jusson az eszünkbe? A mentősök legfőbb kritériuma, hogy dögös legyen, a nők pedig nyálcsorgatva agyhalottként viselkedjenek?” – írja egy másik. „Egyáltalán nem bánom, hogy már nem tartozom az omszhoz így ilyen videók után… iszonyatosan gáz.. de hajrá! Tetszik a népnek! Aztán csodálkozunk hogy a helyszínen meg semmi tekintélyünk….” – kommentelt egy volt kolléga. „Miért kell már egy életmentő foglalkozást űző embert tárgyiasítani? Nagyon tisztelem az OMSZ munkásságát, általánosságban az online kommunikációjukat is, de szerintem ez nagyon félrement” – áll egy negyedik kommentben.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

(via Telex/444)

Exit mobile version