Megjárta a klinikai halált, ezt látta a túlvilágon

FEL | 2022. Január 27.
Azt mondja, minden békés volt, és szíve szerint visszamenne.

Dobronay László 1993-ban szenvedett súlyos autóbalesetet, pontosan 4 perc és 37 másodpercig volt a klinikai halál állapotában. A férfi részletesen tud beszámolni arról, mit tapasztalt ezen idő alatt, amíg a túlvilágon volt.

Fotó: illusztráció, PixaBay

A Blikknek elmondta, ő úgy emlékszik, hogy kiugrott az autóból, és látta az eseményt, egy külső szemmel. Egy teljesen testen kívüli élményt élt át, először azt hitte, hogy ez csak egy rossz álom. Azonban megjelentek körülötte az elhunyt ismerősei. Elsőként édesapjával találkozott, és emlékszik arra, hogy mit mondott neki szó szerint. Dobronay 13 éves volt, amikor elveszítette édesapját szívinfarktus miatt. Elárulta, hogy amikor édesapja meglátta őt a túlvilágon, azt mondta neki, hogy túl korán érkezett, még nem kellett volna meghalnia – írja a lap.

Mint sok klinikai állapotból visszatért, Dobronay is azt mesélte, hogy mióta megtapasztalta ezt a halálközeli élményt, azóta nem találja a helyét a földi világban. Úgy érzi, ez nem az igazi valóság,  és szeretne visszatérni oda, a túlvilágra, hiszen véleménye szerint ez volt életének a legjobb élménye, mert azon a helyen hatalmas béke és szeretet vette körül őt. 

Exit mobile version