Megerőszakolták, hét év börtön vár – az áldozatra

nlc | 2022. Február 22.
Katarban csak a férfi szava számít, meg az, hogy házas volt-e az áldozat.

A 28 éves mexikói Paola Schietekat a katari világbajnokság szervezőbizottságának dolgozott, amikor egy este a munkatársa betört a lakásába, leteperte a padlóra és megerőszakolta, miközben megfenyegette, hogy megöli, ha nem hagyja magát – írja a Naphíre.hu. A nő ezek után dokumentált, amit tudott, elmenekült egy hotelba. Másnap orvosi vizsgálatra ment, igazolást kapott az erőszakról, majd a mexikói konzulon keresztül értesítette a rendőrséget.

Mint kiderült, nem kellett volna. Mivel megadta az adatait, órákkal később visszahívták a rendőrségre és a támadója jelenlétében kihallgatták. A férfi azt állította, intim viszonyban voltak. A vége az lett, hogy házasságon kívüli viszony miatt vádat emeltek – a nő ellen. Még szüzességi vizsgálatot is elrendeltek.

Forrás: YouTube

Schietekat inkább elhagyta az országot – mint fogalmazott, álmai munkája és rémálmai országa volt -, de távollétében is elítélik majd, úgy néz ki, hét év börtönt és száz korbácsütést kap, ha valaha visszatér. Ügyvédje egyébként korábban azt tanácsolta, menjen feleségül megerőszakolójához.

Exit mobile version