nlc.hu
Aktuális

Meggyilkolt kisfiú mesél egy TikTok videóban

TikTok-videóban élednek újra meggyilkolt gyermekek, akik a bántalmazásaikról mesélnek

Felkavaró videók terjednek a TikTokon, amelyekben meggyilkolt gyerekek mesélnek a halálukról, tragikus sorsukról.

A TikTok-videóban egy mesterséges intelligencia által generált, sárga pólós kisfiú beszél arról, hogyan halt meg. „Én voltam a célpont anyukám légpuskagyakorlatán” – kezdte a fiú. Ő Gabriel Fernandez, a kisfiú, akinek tragikus ügyéből filmet készített a Netflix.

Gabrielt brutálisan bántalmazták, megkínozták a szülei, a halálát pedig az okozta, hogy a nevelőapja szabályosan agyonverte. A fiú azt is elmesélte, hogy 2005-ben született, és különböző rokonoknál élt. „Ahogy nagyobb lettem, elkezdtem azon gondolkodni, hogy miért nem élhetek az anyámmal, mint más korombeli gyerekek” – folytatta a fiú.

Amikor nyolcéves lett végül az édesanyjához és a nevelőapjához került, és innentől kezdve pokol lett az élete. A fiú elmeséli a rövid  videóban, a szülei hogyan bántak vele. Ez pedig nagyban különbözött attól, ahogyan a nagyszülei nevelték őt.

„A napi ételem romlott vagy lejárt szavatosságú élelmiszerekből állt” – mondta a fiú az anyjával való együttélésről, de a borzalmas ételeken túl rengeteg fizikai erőszak is érte a mindennapok során.

A fiú részletezi, milyen brutálisan bántalmazták a szülei, a videót pedig azzal a felhívással zárja, hogy az illetékes szervek szüntessék meg végre a családon belüli erőszakot.

Azóta több ilyen videó is megjelent a TikTokon, egyik-másik több milliós nézettséget generált.

„Elég furcsák és hátborzongatóak” – mondta a Rolling Stone-nak Paul Bleakley, a New Haven-i Egyetem bűnügyi igazságügyi adjunktusa a videókról, aki szerint kellemetlen nézni, de talán pont ez a céljuk, ugyanakkor nagy hatással lehet az áldozatok családtagjaira is.

(Via)

Gabiel Fernandez

Fotó: Tiktok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top