nlc.hu
Aktuális

Az autó motorterében utazott a kutya

50 kilométert utazott az autó motorterében egy kiskutya – túlélte!

Egy kis kutya bemászott egy kansasi autó motorterébe, és végül 50 kilométert utazott a mit sem sejtő sofőrrel Missouriba.

Carrie Gillaspie, a Kansas City Royals riportere és műsorvezetője egy TikTok-videóban mesélte el, hogy amikor megérkezett a Kansas City-i Kauffman Stadionhoz, egy kutya nyüszítését hallotta egy másik járműből a parkolóban. Ashley Newmant, a Royals jótékonysági szervezet koordinátorát, az autó tulajdonosát azonnal a parkolóba hívták.

„Sietek, hogy kinyissam a kocsit, felnyitom a motorháztetőt, pár másodpercig nézelődünk, és valóban, két kis szem nézett vissza ránk” – mondta Newman a KCTV-nek. A koordinátor munkatársai közül csatlakozott a mentőcsapathoz a Royals vezető gépésztechnikusa, Dennis Miller, akinek a segítségével biztonságosan kihúzták a kutyát (szó szerint) szorult helyzetből.

A kutyát a Kansas City Pet Projectbe vitték, Newman pedig a Facebookon kezdett keresésbe, hogy a lakhelye közelében van-e valaki, akinek hiányzik a kutyája. Newman talált egy bejegyzést egy kutyáról, amely megfelelt a kutyus leírásának, így sikerült visszajuttatni a gazdájához a világot látott kiskutyát. Newman azt mondta, megkönnyebbült, hogy a kutya története boldog véget ért: „30 percet utazott velem a munkahelyemre, és én nem is tudtam róla. Ez is egy olyan történet, amit senki sem hinne el, ha nincs róla videó.”

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top