Bemászott egy fagyasztóládába a rendőrök elől, de kijönni már nem tudott egy férfi

nlc | 2023. Július 11.
Az eset körülményei tisztázatlanok.

Egy minnesotai férfit holtan találtak egy üres ház fagyasztójában, miután bemászott oda, hogy elrejtőzzön az őt kereső rendőrök elől – írta meg a New York Post.

A 34 éves Brandon Lee Buschmant egy lakatlan ház pincéjében lévő fagyasztóládában találták meg június 26-án, miután megpróbált elmenekülni a környéken tartózkodó rendőrök elől – közölte a rendőrség pénteken.

A férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, és a rendőrség gyanúja szerint önszántából ugrott be a fagyasztóba, hogy elrejtőzzön, de kimászni már nem tudott belőle.

Az orvosszakértői hivatal által elvégzett boncolás szerint a testén nem találtak traumára vagy sérülésre utaló nyomokat, a toxikológiai vizsgálat eredményét pedig még várják – számolt be a rendőrség. Buschman biztosan nem fagyott halálra, mivel a házban 2022 óta nem volt áram, így a fagyasztó sem működött.

A fagyasztóláda egy régebbi modell volt, amit csak kívülről lehetett kinyitni, a férfi feltehetően ezért nem tudott kimászni. A helyi rendőrség még vizsgálja a haláleset körülményeit.

Exit mobile version