Részegen rontott rá az iskolában az igazgatóhelyettesre egy apa Borsodban

F.C. | 2023. November 21.
Nem ez volt az első erőszakos eset az intézményben.

Részegen lökdöste az igazgatóhelyettest egy apuka a baktakéki általános iskolában, ráadásul káromkodva ordibált a fia miatt. Mint a Tények beszámolójából kiderül, akkor támadta meg a tanárt, amikor az igazgatóhelyettes asszony kihívta a rendőröket. Ám ezt már nem akarta megvárni az agresszív apuka, aki egyébként azért volt ennyire indulatos, mert a gyerekének konfliktusa volt az iskolában. 

Amikor az igazgatóhelyettes asszony arra szólította fel a férfit, hogy most már várja meg a kiérkező rendőröket, dühösen azt mondta erre férfi, hogy „neki senki nem mondhatja meg, hogy hová mehet”. A lökdösésre ekkor került sor, majd az apa ezután még tovább vitatkozott a tanárokkal, így a rendőrök időben kiértek és elfogták.

Az eset még szeptemberben történt, a férfi ellen csak most emeltek vádat; felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A baktakéki általános iskolában korábban a gyerekekkel is meggyűlt a baja a tanároknak: egy 12 éves fiút azzal kínoztak az osztálytársai, hogy köveket és homokot nyomtak le a torkán, emiatt az áldozat kis híján meghalt. A kamaszokat másfél évre próbára bocsátották és pártfogót rendeltek melléjük.

Ugyancsak szeptemberben egy 27 éves anya támadt a vele szemben intézkedő iskolaőrre Budapesten, egy 9. kerületi iskolában, miután megzavart egy tanítási órát és indulatosan viselkedett egy tanárral. Amikor az iskolaőr megfogta a kiabáló, jelenetet rendező szülő karját, a nő kirántotta a kezét és ellökte magától az iskolaőrt, aki nekiesett a tanári asztalnak. A rendőrök őrizetbe vették az asszonyt, akit gyorsított eljárásban, 2 napon belül bíróság elé állítottak, és 1 év – végrehajtásában 2 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítéltek.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Exit mobile version