Rejtélyes maszkos fantom garázdálkodik Abádszalókon, már több nyugdíjas is halálra rémült tőle

F.C. | 2024. Június 15.
Hol almát, hol kiteregetett ruhát, hol pedig pénzt lop.

Középmagas, kabátot visel, arcát maszk takarja és szereti az almát. Ő nem más, mint az abádszalóki maszkos fantom, aki hetek óta garázdálkodik. Rendszerint éjszaka lép akcióba az árnyra emlékeztető alak. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, hol a település utcáin tűnik fel, hol az ablakokon néz be, de bemászik a kertekbe is. Van, akitől a kiteregetett ruhát viszi el, mástól almát lopott, de előfordult, hogy a házakba betörve pénzt is lopott. Már több nyugdíjas is halálra rémült tőle. 

Az abádszalóki maszkos fantomról készült fotó – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Egy felvétel is készült róla, ennek alapján a Tények Plusz stábja megpróbált utánajárni a fantomnak, hogy ki lehet ő. Mindent átfésült a csatorna riportere, kifaggatta a helyieket is, ám egyelőre nem sikerült leleplezni.

Az abádszalóki maszkosfantom ügyében a Polgárőr Egyesület felhívást tett közzé, hogy bárki, aki bármi furcsát észlel az éjszaka folyamán, az jelezze nekik.

A Ripost információi szerint már a rendőrség is “beszállt”: a Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

Amúgy nem az abádszalóki az első olyan fantom, aki bekerült a médiába: korábban kukagyújtogató fantom járta Pécs utcáit, de előtte egy kakifantom is garázdálkodott ott, a szegedieket pedig egy pisifantom “terrorizálta” egy időben.

Exit mobile version