nlc.hu
Család

Sikoly-maszkban terrorizálta az óvodásokat

Horror az óvodában: Sikoly-maszkban terrorizálta a gyerekeket a napközis gondozó

Kirúgták a napközis pedagógust, aki kegyetlen módon ijesztgette az óvodásokat Mississippiben.
Sikoly-maszkban terrorizálta az óvodásokat

Kirúgták azt a napközis óvodai dolgozót, aki a Sikoly című filmből ismert maszkban ijesztgette a rossznak kikiáltott gyerekeket egy Mississippi óvodában.

A Hamilton városában működő Lil’ Blessings Child Care & Learning Centerben történt megrázó eseményekről a nő egyik aggódó kollégája, Jennifer Kayla Newman töltött fel videót a Facebookra (bár azóta már törölte).

A Redditen is közzétett felvételen az látszik, hogy egy nő maszkban ijesztgeti az óvodai szobában az asztalnál ülő gyerekeket, akik éppen esznek. A kicsik halálra rémülnek, és keservesen sírnak. A videó egy másik részében a nő meg is kerget egy síró gyereket egy másik szobában, majd elkapja és felemeli a kisfiút.

A hátborzongató jelenetek közben a nő azzal fenyegeti a gyerekeket, hogy ha rosszak lesznek, elviszi őket, pakoljanak el maguk után, és viselkedjenek jól.

A magát Cee Cee-nek nevező nő az eset napvilágra kerülése után egy 19 perces videóban kért elnézést. Azt mondta, nem akart senkit sem bántani vagy a gyerekeket traumatizálni. Tettét azzal magyarázta, hogy a többi pedagógus megkérdezte tőle, bemenne-e maszkban hozzájuk, hogy így vegyék rá a gyerekeket az elpakolásra és a szófogadásra.

(Daily Mail, New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top