Dohányozhatott az ágyban, halálra égett egy nő Dömsödön

F.C. | 2024. Augusztus 01.
Csak a szomszédok vették észre, hogy nagy a baj.

Az ágyában dohányozhatott és elaludt, ezért égett halálra egy 56 éves nő Dömsödön, Pest vármegyében kedden éjszaka. A nő a hétvégi házában élt az üdülőövezetben. A szomszédok vették észre, hogy baj van, ők hívtak segítséget is, mert nem tudtak közel jutni a méteres lángok miatt. Egyikük azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy szinte nappali világosság volt a környéken a hatalmas tűz miatt. 

Öt járművel vonultak ki a tűzoltók, hogy eloltsák a tüzet, ők találták meg az ott élő nő összeégett testét is. Kiderült, hogy egy otthagyott csikk gyújthatta fel először az ágyat, majd az egész házat.

Az elhunyt nő élettársa kamionosként dolgozik, telefonon tudta meg, hogy mi történt. Azonnal hazasietett. “A tűzoltók azt mondták, hogy valószínűleg felgyújtotta az ágyat, és a füsttől már nem tudott kimenekülni” – mondta el, hozzátéve: láncdohányos volt a párja. A férfi arról is beszélt a Tényeknek, hogy 10 éve folyamatosan építette, bővítette a teljesen leégett otthonukat, most pedig azt sem tudja, hol alszik majd.

A Katasztrófavédelem vizsgálja a tragédia körülményeit.

Kiemelt fotók forrása: TV2 / Tények – videó

Exit mobile version