Megszólalt Till Tamás édesanyja, miután megtalálták a fia holttestét: „Senkinek nem kívánjuk”

Vad Rózsa | 2024. Augusztus 01.
Till Tamás édesanyja senkinek nem kívánja, amit a családjuk átélt.

A rendőrség egy Baja melletti tanyán néhány nappal ezelőtt megtalálta a 2000-ben eltűnt, akkor 11 éves Till Tamás holttestét. Az édesanyja által egyszerű, vagány, segítőkész gyerekként leírt, nagyon állatszerető fiút szülei engedték el a közeli vadasparkba, ahová biciklivel indult el. Ekkor látták szülei utoljára.

A Blikk Till Tamás édesanyjával, a most 59 esztendős Tillné Vörös Katalinnal készített riportot gyermekének megtalálása után.

Katalin mindvégig nagyon bízott benne,

hogy eltűnt fia valahol életben van, hogy gyereküket elrabolták.

Ezért is volt rettentő érzés számára, amikor a velük már korábban is kapcsolatban álló rendőrök közölték, hogy megtalálták gyerekük holttestét.

A férfi, akinek tanyájáról előkerült a holttest, nem volt az ismerősük, legfeljebb, ha látásból. A tanyát is csak amiatt ismerték, mert annak kerítése mellett találták meg a kisfiú biciklijét.

„Ez katasztrófa. Én egyszerűen nem is értem, hogy egy ember hogy tud ilyet megtenni”

– mondta a megtört anya.

Azt még nem tudják, hogyan fognak búcsút venni

Tamástól, helyzetüket nehezíti, hogy Katalin négy évvel ezelőtt egy sztrók miatt bal oldalára lebénult, mindenben férjének, Till Tamás apjának, Mátyásnak a segítségére szorul. Mátyást különösen megviselte, hogy gyereke eltűnésével kapcsolatban rajta és másik gyermekén is hazugságvizsgálatot végeztek.

Katalin számára az is nagyon fájó érzés, amikor látja Tamás volt osztálytársait, amint már saját gyermekeiket nevelik. Neki pedig már soha nem lesz unokája.

Exit mobile version