Hónapokon át erőszakolt egy 9 éves kislányt egy miskolci nyugdíjas, 10 évet is kaphat

F.C. | 2024. Augusztus 09.
Hangfelvétel buktatta le a pedofíliával gyanúsított idős férfit.

Többször is megerőszakolt egy 9 éves kislányt egy 70 év körüli férfi Miskolcon – számolt be a Tények. A nyugdíjas egy anyaotthonból fogadta be az ötgyerekes anyukát, aki egy ismerősének a családja. Előfordult, hogy az idős férfi egyedül maradt a kicsikkel, mivel sokszor ő vigyázott rájuk, ekkor történhetett az erőszak. Az egyik kislányt – május és augusztus között – többször is megerőszakolta. 

A férfit most letartóztatta a bíróság, a helyiek viszont felháborodtak, nem hiszik el a vádakat. Azt mondják, ők hisznek az idős férfi ártatlanságában, mivel a nyugdíjas mindenkin csak segített a környéken, és most ennek az áldozata lett. “A gyerekek úgy hívták, hogy nagyapa. Mindegyiket úgy szerette. (…) A nagyobbakat ő hordta iskolába” – mondta el róla egy szomszéd.

A 9 éves kislány hangfelvételt készített, és ennek alapján tartóztatták le. “Ez egy összevágott hangfelvétel lehet, amit a kislány készített arról, hogy mit mondott neki Pali. De én ezt nem hiszem” – bizonygatta a Tényeknek nyilatkozó szomszéd.

A rendőrök fejsérüléssel vitték el otthonából a nyugdíjast. Azt egyelőre nem tudni, ki verte meg a pedofíliával gyanúsított idős férfit, aki 5 évtől 10 évet is kaphat.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Exit mobile version