Ütközéskor kirepült a kocsiból a várandós kismama az M3-ason, ő és a magzat is elhunyt

Á.K. | 2024. Augusztus 19.
Négyen sérültek meg az M3-as autópályán egy péntek éjszakai balesetben Mezőkövesd közelében, egyikükön a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni.

„Olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett” az M3-ason történt autóbaleset egyik érintettje, hogy a helyszínen azonnal életét vesztette – mondta el Csillag Zoltán, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az RTL Híradónak.

A nő félidős terhes volt, nem volt bekötve, végül sem ő, sem pedig a magzata nem élte túl, hogy kirepült a kocsiból. A hibát amúgy nem a pár követte el, hanem egy ukrán rendszámú kisbusz, ami hátulról ment neki a kocsijuknak a külső sávban úgy, hogy betolta őket a belsőbe, ahová épp akkor ért oda egy fehér kisbusz.

Pillanatkép az RTL Híradó riportjából

A mezőkövesdi és füzesabonyi tűzoltók vonultak ki a baleset helyszínéhez. Egy embert feszítővágóval kiszabadítottak. A kismama férje súlyosan megsérült. A fehér kisbuszban egy román házaspár utazott, a férfi életveszélyes koponyasérüléseket szerzett. A balesetet okozó ukrán kisbuszban senki sem sérült meg.

Exit mobile version