Életmentő műtéte óta szerelmével üldözi az orvosát, fogházbüntetés várhat rá

F.C. | 2024. Szeptember 24.
Hol meztelenül, hol szív alakú lufival kereste fel "megmentőjét".

Egy kecskeméti nőn 2020 tavaszán életmentő műtétet hajtott végre egy orvos, aki ezt követően a kezelőorvosa lett. A páciens a felépülését követően rendszeresen kereste “megmentőjét”, előbb telefonon és e-mailben, később pedig személyesen azért, hogy párkapcsolatot alakítson ki vele – írja az ügyészség.hu. Az orvos az exbeteget közeledését következetesen elutasította.

A nő azonban nem adta fel: naponta megjelent az orvos munkahelyén, hetente kétszer pedig a belvárosi magánrendelésén azért, hogy személyesen is kifejezésre juttassa az érzéseit. A zaklató asszony a rendelő előtti lépcsőfeljárón vagy a váróteremben – nemi vágyának felkeltése céljából – többször is meztelenül mutatkozott a férfi előtt. Attól sem riadt vissza, hogy – kifigyelve a volt orvosa mozgását – időről-időre kövesse. Előfordult, hogy amikor a férfi a rendelője előtt parkoló autójába beszállt, a nő megpróbált mellé bepattanni. Más alkalommal pedig az orvos kocsija elé ugrott, hogy megállásra kényszerítse.

A zaklatásnak rövid időre az vetett véget, hogy letartóztatták a távoltartást be nem tartó nőt. Pár nappal a szabadulása után azonban újból rendszeresen kereste az orvost, akit legközelebb egy szív alakú lufival a kezében várt az autója mellett.

A Kecskeméti Járási Ügyészség – zaklatás és szeméremsértés miatt – most emelt vádat a zaklató nővel szemben. Mindemellett szeméremsértés vétségével is vádolják, ezért vele szemben fogházbüntetés kiszabását indítványozta. Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság dönt majd.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version