Csoda, hogy élt, annyira részeg volt, mégis beült vezetni

Á.K. | 2024. Október 13.
Szlalomozott az úton a kocsijával, így szúrták ki a rendőrök, akik olyan véralkoholszintet mértek a sofőrnél, hogy azon is elcsodálkoztak, hogy még életben van.

Mielőtt megírjuk a konkrét esetet, csak a tisztánlátás végett idetesszük, hogyan kell értelmezni a véralkoholszinteket méréskor:

Nos, a cseh rendőrök egy olyan sofőrt állítottak meg az úton, akinek a véralkoholszintje hatos volt, és ennek ellenére autót vezetett – derül ki a Parameter cikkéből.

A férfit Šebetov és Knínice na Boskovicku települések között szúrták ki, ugyanis ide-oda kanyargott az úton, képtelen volt egyenesen tartani a kormányt. A megállítása után elvégezték rajta a véralkohol-tesztet, és ekkor derült ki, hogy kész csoda, hogy a kocsival nem okozott balesetet, ugyanis a hat ezrelékes véralkohol-szintjével merevrészeg volt.

A sofőrt már negyedszer kapták el ittas vezetés miatt, a jogosítványát is bevonták, de most úgy tűnik, nem ússza meg ennyivel. Az már biztos, hogy a járművét elkobozzák és a cseh állam tulajdonába kerül.

Exit mobile version