Több diákját is fojtogatta egy tanárnő Nagydorogon

F.C. | 2024. Október 26.
Ok nélkül támadt rá a lányokra, mindnek megszorította a nyakát a nagydorogi tornatanár.

Fojtogatta és fenyegette a diákjait egy testnevelő tanár az egyik nagydorogi iskolában, a nő minden indok nélkül támadt rá több 14 éves lányra. A falnak lökte őket, megszorította a nyakukat, egyikőjüknek azt is mondta, hogy megöli, ha szólni mer a szüleinek. A Tények információi szerint a tanárnő ok nélkül kelt ki magából.

Eddig két esetről tudni, az egyik még tavaly történt, a gyerekek azóta rettegnek. Volt, aki a szüleinek sem merte elmondani, mi történt, csak most.

“Megfogta a tanárnő a nyakát, felnyomta a falra, és mondta neki, hogy húzogasd a szádat, mert én úgy megöllek, hogy ennek nyoma sem lesz, se látszatja” – mesélte Jónás Szandra, az egyik bántalmazott lány, Jázmin édesanyja. Mindez azért történt, mert az öltözőben eltört egy tükör, a fiúk pedig bementek megnézni, hogy mi történt. A 14 éves Jázmin megkérte őket, hogy menjenek ki, a tanárnő ezek után megszorította a lány nyakát.

Egy másik bántalmazott diáklány, Viki édesanyja arról beszélt a Tényeknek, hogy az ő lányát is a falnak lökte a tanárnő, majd “a nyakánál fogva fellógatta, de úgy, hogy a lába nem érte a földet”.

A bántalmazott lányok szerint a tanárnő csak a lányokkal viselkedett így. Mióta kiderült, hogy mit tett, 180 fokos fordulatot vett a viselkedése: azóta már kedves velük, mosolyog rájuk.

A szülők beszéltek az igazgatóval, valamint feljelentést is tettek, de elmondásuk szerint azóta sem történt semmi.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Exit mobile version