A biciklifüggők pont úgy hasonlítanak a bringájukra, mint a kutyások a kutyájukra

nlc | 2017. Április 24.
Nem éppen tudományos, de annál szórakoztatóbb kísérletbe fogtunk az I Bike Budapest tízezer fős hétvégi bringás felvonulásán. Arra kértünk véletlenszerűen kiválasztott résztvevőket, hogy mutassák meg fényképezőnknek a biciklijüket, majd magukat is – nagyon közelről.

Senki sem mondott nemet, mi pedig senkit sem hagytunk ki, úgyhogy íme a teljes seregszemle. A fő tanulság az, hogy a menő bicikli nem életkor és anyagi háttér kérdése. A többit vonjátok le magatoknak!

Péter

Hatalmas, szuperbiztonságos, cserébe a teljes biciklisávot elfoglaló háromkerekű, boldog családot, ideges taxisokat és hajókötél-vastagságú lábizmokat vizionálunk!

Richárd

Ezt a képet azoknak a félreinformált olvasóinknak készítettük, akik azt hitték, a BMX legutoljára a nyolcvanas években volt menő.

Anna

Bár ez a cikk tele van őrültekkel, hiba lett volna kihagyni a Teljesen Normális Biciklisták méltatlanul alulreprezentált szubklultúráját. Éljen a városi Csepel!

Bendegúz

Sokan azt hiszik, a fekvőbringa a legkényelmesebb. Bár ez bizonyos szempontból igaz, rutin, bátorság és koordinációs készség kell, plusz az sem árt, ha az ember két méter magas.

Zsolt

Zsolttól majdnem megkérdeztük, miért vett fel római harci sisakot, de rájöttünk, hogy tök hülye kérdés, úgyhogy inkább csak simán lefotóztuk.

Zsófi

Ahogy abban sincs semmi különös, ha az ember állatjelmezben teker.

Dávid

“Fodrász vagyok amúgy. Ezt írjátok oda, lécci!” Tessék, ideírtuk.

Luca

A legvagányabb, tökéletes színérzékkel összepakolt bicikli-ruha-haj kombináció, gratulálunk!

Tibor

Tibor nem szólt semmit, csak hagyta, hogy fotózzuk, mint élő bizonyítékát annak, hogy a bicikli menősége és az ember anyagi háttere nem függ össze.

Gábor

Egy méltatlanul elfeledett, a közhasználatba sürgősen visszahelyezendő szó: maszek.

Sinya

A budapesti biciklis közlekedés sztárpunkja, a Hajtás Pajtás-főnök és felvonulásszervező Sinya megmutatja, mekkora tévhit, hogy a futárok bringájának drágának és csilivilinek kell lennie. 

Beatriz

Beatriz Spanyolországból jött. Többet nem tudtunk meg, mert kezdődött a bringaemelés.

Maja

– Lefotózhatlak?
– …
– Élvezed a bulit?
– …
– Nagyon menő a bringád!
– …

Márton

New York, 1979.

Irenke

Ha nem tudod, mi a steampunk, nézd meg ezt a képet. Ha valaki nem tudja, mi a steampunk, mutasd meg neki ezt a képet.

Róbert

Minimalizmus, áramvonalasság, eszköztelenség – külön felhívnánk a figyelmet a sörösüveggel kitámasztott karbonvázra. Maradjunk annyiban, hogy látszik, nem először csinálja!

Róbertet egyébként azért hagytuk a végére, mert muszáj megmutatnunk, hogyan értelmezte a felvonulásvégi hagyományos bicikliemelést. Íme:

Exit mobile version