Kávés szalonna vasárnap délelõtt módra

nlc | 2002. Augusztus 08.





Hozzávalók


• 10 szelet vékony szeletre vágott szalonna (Sliced Bacon)
• 1-2 teáskanál barnacukor
• 1 teáskanál Douwe Egberts Omnia instant kávé
• 1 teáskanál liszt
• 5 dkg darált dió vagy mandula


Elkészítése

A szalonnákat helyezzük rácsos betétre, majd azzal együtt egy kisebb tepsibe. A cukrot, a lisztet, a kávét és a diót vagy mandulát jól vegyítsük össze és a szalonnákat egyenletesen szórjuk meg a keverékkel. Előmelegített sütőben addig süssük, amíg a szalonna ropogós és aranybarna színű lesz. Amikor kész, papírtörölközőre szedjük, és forrón tálaljuk.







A csemegéhez jó étvágyat kíván a Douwe Egberts!
Exit mobile version