A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Igazán különleges recept, de ne riasszon el! Ha ínyenc vagy, biztosan ízleni fog ez az étel, és nem is nehéz elkészíteni. Kápráztasd el vendégeidet egy emlékezetes lakomával!
Hozzávalók
600 g borjú apróhús (lapocka)
2 dl tokaji bor
40 g vaj
100 g szőlő
só, őrölt fehér bors
Elkészítése
A húst megmossuk és 1×1 cm-es kockára vágjuk. A vajat felolvasztjuk és a húst hozzáadva addig pirítjuk, amíg a levét el nem fővi. Ekkor sózzuk, borsozzuk és a bort hozzáöntve fedő alatt puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a szőlőszemeket, és összeforraljuk. Köretként párolt rizst adjunk valamilyen idénysalátával.