Szivárványkrém

nlc | 2003. November 15.
Egy kis szivárvány télen sem árt. Ilyenkor még esõ sem kell hozzá, csak egy kis finom Nutella.







Hozzávalók:


• 1 tasak vaníliás pudingpor
• tej
• cukor
• 4 evőkanál Nutella
• 5 dl tejszínből vert hab
• 1 ek. pörkölt őrölt mogyoró


Készítése:

A pudingporral, cukorral és tejjel az előírásnak megfelelően pudingot főzünk, a tűzről levéve kettéosztjuk. Amíg a puding hűl, tejszínhabot verünk. A kihűlt puding kétharmadát elkeverjük a tejszínhab felével, a harmad részébe először Nutellát és tört, pörkölt mogyorót keverünk, majd a maradék tejszínhabot. A két tejszínkrémet poharakba rétegezzük, tejszínhabbal, friss gyümölccsel, mogyoróval, csokoládéforgáccsal díszíthetjük.





Exit mobile version