Különleges fetasaláta

nlc | 2003. November 18.





Hozzávalók:

• 2 dl joghurt
• 1 nagy tubus majonéz
• 20-20 dkg feta sajt és kígyóuborka
• 1-1 piros és sárga színű paprika
• 10 dkg póréhagyma
• 1 csokor kapor
• 1 evőkanál mustár
• 1 mokkáskanál porcukor
• Delikát Fűszervarázs


Elkészítése:

A majonézt és a joghurtot összekeverjük, megszórjuk Delikáttal, majd mustárral és porcukorral pikánssá tesszük. Végül beleforgatjuk a finomra vágott kaprot. A zöldségeket apró kockákra vágjuk. Keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit pedig a joghurtos majonézhez adjuk, majd a felkockázott fetát is beleforgatjuk. A salátát hűtőbe tesszük néhány órára, hogy az ízek összeérjenek, majd a félretett zöldségekkel díszítve tálaljuk.

Exit mobile version