Mennyei forró csoki

Szili Zsófi | 2004. Január 30.
A forró csoki olyannyira klasszikusan mindenki által szeretett, mint a palacsinta. Ez itt az egyik klasszikus, jó sok csokit tartalmazó változat, tejszínhabbal megbolondítva.

Hozzávalók:





• egy tábla csoki
• tej
• tejszínhab
• fahéj, csokireszelék


Elkészítése:

Ezt a nyalánkságot gyerekjáték lesz elkészíteni. Tördeljünk darabokra egy tábla csokit, dobáljuk bele a kockákat egy lábosba, majd kis lángon olvasszuk fel őket. Kb. tíz perces állandó kavargatás után öntsük fel forró tejjel, és egy villával keverjük habosra. Töltsük meg a csészéket, ültessünk egy adag tejszínhabot a tetejükre, esetleg szórjuk meg fahéjjal, csoki-reszelékkel. Isteni!!!
Exit mobile version