Gombás csomagocskák grillen

Szili Zsófi | 2004. Június 11.
Aki a gombát szereti, grillezheti is. Persze ilyen közmondás nincs is, de sebaj, mi most megalkottuk. De ami még fontosabb, megalkottuk ezt a receptet is. Jó étvágyat hozzá!




Hozzávalók:

• 50 dkg gomba
• 10 dkg vaj
• 1 csomag tavaszi hagyma


Elkészítése:

A gombákat tisztítsuk meg, a nagyobbakat félbe- vagy négybe vágjuk. A tavaszi hagymát is megtisztítjuk, felkarikázzuk. Keverjük össze a gombát és a hagymát, ízesítsük sóval, borssal, és négy egyenlő adagban csomagoljuk alufóliába. A csomagokba 1-1 késhegynyi vajat is tegyünk. Fektessük a csomagokat a grillrácsra, és 10-15 percig pároljuk.
Exit mobile version