Pikáns uborkatej

nlc | 2005. Április 05.
Pikáns uborkatej? Ezt kevésbé bátrak is kipróbálhatják, nem fognak csalódni benne! Ha pedig ezt már szereted, jöhet a többi finomság!

Hozzávalók:

• 4 karika kígyóuborka, héjával együtt
• 1 csipet friss kapor
• 1/4 hagyma vagy egy szál újhagyma
• 1,5 dl tej
• 1/2 citrom leve
• só, cukor bors


Elkészítése:

Turmixgépben alaposan összekeverjük, közben kóstoljuk meg, amennyiben szükségesnek érezzük, fűszerezzünk utána. Egyenes falú pohárba, jégkockákra töltjük, tetejét szórjuk meg néhány friss kaporlevéllel. (Ha elég hideg a tej, nem megy össze a citromlétől!)






Borsókoktél»
Paradicsomlé uborkával és paprikával»
Káposztakoktél»
Sárgarépa koktél»

Exit mobile version