Csirkemelles szendvics, karamellizált hagymával

Dubravecz Emese / Marmalade blog | 2005. Május 04.

Hozzávalók:

• 1 csirkemell
• 1 fej lilahagyma
• 2 ek cukor
• 1 citrom leve
• kevés vaj
• só, bors, mustár
• magos zsemle

Elkészítése:

A csirke mellét szeleteld fel vékonyan, ízesítsd sóval, borssal, mustárral, és kevés vajon süsd át (oldalanként 2-3 percig). Egy fej lilahagymát vágj fel karikára. Két evőkanál cukrot egy serpenyőben olvassz fel, add hozzá a hagymakarikákat és egy citrom levét. A hagymát rövid ideig párold. Magvas zsemlét vágj ketté, tedd bele a húst és a karamellizált hagymát.

Előkészületek egy piknikre»
Kuszkusz-saláta»
Tésztasaláta»

Meggyes süti»

Diós szelet»

Exit mobile version