Diós szelet

Dubravecz Emese / Marmalade blog | 2005. Május 04.

Hozzávalók:

• 15 dkg margarin
• 2 tojás
• 25 dkg barnacukor
• 2 kiskanál vanília aroma
• 25 dkg liszt
• 1 kiskanál sütőpor
• 1 tábla tejcsokoládé
• 10 dkg dió

Elkészítése:

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és egy közepes méretű tepsit kenj be vajjal és liszttel.
A puha vajat, a tojásokat a cukorral és a vanília aromával keverd el, majd szórd hozzá a sütőporral elkevert lisztet, a feldarabolt csokoládét és dióbelet. Tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 30-35 percig kell sütni.

Előkészületek egy piknikre»
Kuszkusz-saláta»
Tésztasaláta»

Csirkemell szendvics, karamellizált hagymával»
Meggyes süti»

Exit mobile version