Cappuccinós Philadelphia-torta

nlc | 2005. Október 28.
A szerelem desszertje! Nemcsak a látványa, az íze is mennyei! Varázsold el vele a kedvesed!

Hozzávalók – egy tortához (12 szelet)

• 150 g babapiskóta
• 125 g vaj
• 1 tábla Milka csokoládé
• 600 g Philadelphia natúr krémsajt
• 300 g joghurt
• 2 tasak Jacobs Cappuccino Cremafino
• 1 csomag világos tortazselé
• 75 g cukor
• 1 csomag „I love Milka” nugátos praliné a díszítéshez


Elkészítés





• A babapiskótát tegyük egy zacskóba, zárjuk le, és a tartalmát egy nyújtófával vagy a kezünkkel teljesen morzsoljuk el. A Milka csokoládét reszeljük le. Olvasszuk meg a vajat, keverjük el a morzsával és a csokoládéreszelék felével, majd tegyük egy sütőpapírral kibélelt sütőformába.
• A Philadelphia krémsajtot, a joghurtot és a Jacobs Cappuccinót keverjük össze egy mixerrel.
• A tortazselét és a cukrot főzzük fel 150 ml vízben, és keverjük a Philadelphia-krémhez. A Philadelphia-krémet töltsük a sütőformába, és a tortát tegyük 3 órára a hűtőszekrénybe.

Tálalás előtt díszítsük a többi csokoládéreszelékkel és „I love Milka” szívekkel.

SZELETENKÉNT: kb. 438 kcal, 7 g fehérje, 31 g zsír, 32 g szénhidrát


Elkészítési idő: 30 perc
Hűtési idő: legalább 3 óra

Exit mobile version