Hozzávalók 4 személyre:
1 db csirkemellfilé (kb 150 g)
1 db tojássárgája
2 evőkanál szezámmag
1 evőkanál olaj
1 csomag rucola
2 kisebb paradicsom
4 db császárzsömle
100 g Philadelphia natúr krémsajt
1 kávéskanál pesto
Elkészítés:
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és közepes lángon átsütjük a csirkemell mindkét oldalát. Tegyük félre a csirkemellet és hagyjuk kihűlni.
Közben a rucolát megtisztítjuk, megmossuk, és hagyjuk megszáradni.
A paradicsomot negyedekre vágjuk, az időközben kihűlt csirkemellet pedig felszeleteljük.
A császárzsömléket félbevágjuk, a feleket megkenjük Philadelphia sajttal, és erre tesszük a csirkemell szeleteket.
A szendvicseket a pesto szósszal, a rucolával és a paradicsomszeletekkel díszitjük.