Libakocsonya

Dubravecz Emese / Marmalade blog | 2005. November 09.

Hozzávalók:

• libaaprólék
• fehérrépa
• sárgarépa
• zeller, só, egész bors
• egy nagy fej vöröshagyma
• 2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítése:

A libaaprólékot 6-7 dl vízzel tedd fel főni, add hozzá a megtisztított zöldséget, a vöröshagymát, fokhagymagerezdeket és a fűszereket. Addig kell főzni, amíg a zöldség és hús megpuhul, és a hús a csontról leválik. Egy-egy tányér aljára tegyél a zöldségből, a húsdarabokból, és húslét ráöntve hagyd kihűlni, és hűvös helyen összekocsonyásodni.

Ajánlatunk Márton napra

Ludaskása»
Töltött libanyak»
Márton és a libák»

Exit mobile version