Rántott Camembert áfonyamártással

Dubravecz Emese / Marmalade blog | 2006. Január 06.





Hozzávalók:

• egy-két doboz Camembert sajt
• liszt
• 2-3 db tojás
• zsemlemorzsa
• étolaj
• áfonyalekvár


Elkészítése:

A Camembert sajtot hosszanti irányban szeld ketté. Panírozd be a következőképpen: forgasd meg lisztben, egy csipet sóval felvert tojásban, majd megint lisztben és a tojásban, s csak ezután a zsemlemorzsában. A forgatást lapát segítségével végezd, nehogy beleszúrj, mert akkor kifolyik a belseje. Forró olajban néhány perc alatt megsül. Tálald párolt rizzsel és áfonyalekvárral.






Kóstold meg velünk!

Csirkecomb áfonyamártásban »
Kacsa áfonyával »
Rántott camembert áfonyamártással »
Muffin áfonyalekvárral »
Túrós-áfonyás muffin »
Exit mobile version