A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Hozzávalók:
60 dkg eper 4 dl félédes pezsgő 0, 5 dl eperszörp 20 dkg porcukor 8 dl vörös bor 2 db banán 2 db narancs 1 db citrom
Elkészítés:
A megtisztított epret tedd egy bóléstálba és szórd meg a porcukorral, majd egy-két óráig hagyd állni. A bort öntsd rá az eperre, add hozzá a narancs kifacsart levét, öntsd bele a szörpöt, szórd bele a felkarikázott banánt és a citromot, majd lefedve, hűtőszekrénybe téve néhány óra alatt hűtsd le. Tálalás előtt add hozzá a pezsgőt. A bólét még utólag is ízesítheted cukorral, ha édesebbet szeretnél, vagy száraz borral, ha túl édesnek találod.