Nyári vitaminos zöldséges krémsajt

nlc | 2006. Június 28.





• 20 dkg krémsajt (vagy natúr vajkrém)




• egy közepes sárgarépa, lereszelve
• 10 retek, lereszelve
• 5 szál újhagyma, vékony karikákra szeletelve
• egy csokor snidling
• só, bors, szerecsendió
• 2 tk olívaolaj

Elkészítés:

A krémsajtot szobahőmérsékleten simára keverjük. Lereszeljük a zöldségeket, vékony karikákra szeleteljük az újhagymát, felaprítjuk a snidlinget. Az összes zöldséget és a két tk olívaolajat hozzáadjuk a krémsajthoz, sózzuk, borsozzuk, frissen őrölt szerecsendiót teszünk bele. Összekeverjük és behűtjük. Szendvicsre kenve, vagy zöldségekkel mártogatóként kínáljuk.

 
Exit mobile version