Modenai spagetti

nlc | 2007. Január 16.

Hozzávalók:


• egy filézett csirkemell
• egy konzervkukorica
• 0,5 dl fehérbor
• 300 ml főzőtejszín
• egy-két kiskanálnyi tubusos gulyáskrém
• 500 g spagetti
• 2 evőkanál margarin
• 2 evőkanál olaj, só, bors
• egy kiskanál méz

Elkészítés:

A spagettit lobogó forró vízben tedd fel főni. A csirkemellet vágd fel kockákra, és a vaj-olaj keverékén süsd kifehéredésig. Önts alá egy kevés fehérbort, és párold tovább benne. Szórd meg tetszés szerint kukoricával (4-5 evőkanálnyit elbír), majd öntsd rá a főzőtejszínt, keverj bele egy-két kiskanálnyi gulyáskrémet és a mézet. Főzd addig, amíg besűrűsödik. Amikor elkészült, forgasd meg benne a kifőtt és lecsepegtetett spagettit.

Exit mobile version