Light frankfurti saláta

nlc | 2007. Június 27.

Hozzávalók:

• 4 db baromfivirsli
• egy darab édesebb alma (pl. jonagold)
• 10 dkg főtt burgonya
• 5 dkg kínai kel
• egy fej vöröshagyma (vagy póréhagyma)
• 1 deci natúr joghurt
• 1 kiskanál light majonéz
• petrezselyem
• citromlé
• édesítő
• tengeri só
• fehér bors
• édesítőszer (ha szükséges)


Elkészítés:

Főzd meg a virslit, és vágd fel karikákra. Az almát és a főtt burgonyát szeld fel kisebb kockákra, a vöröshagymát reszeld le, a kínai kelt vágd fel csíkokra. A joghurtot keverd össze a vöröshagymával, a majonézzel, ízesítsd ízlés szerint sóval, borssal, pár csepp citromlével, szórd meg kevés petrezselyemmel, és öntsd rá a salátára.

Exit mobile version