A Te világod – online!

nlc | 2007. Október 01.
Naponta frissülõ tartalommal, szépség- és divattanácsokkal, hasznos tippekkel, trükkökkel kényeztet a www.mivilagunk.hu. Sõt, most akár párizsi hétvégét nyerhetsz barátnõiddel!





Velünk nem lesz nehéz naprakésznek lenned, hiszen itt mindent megtalálsz, ami a Te világod: értékes nyereményjátékokkal, színes hírekkel, interjúkkal, szabadidős és kulturális programajánlókkal, megújult fórummal, folyamatosan bővülő, ínycsiklandozó recepteket tartalmazó receptgyűjteménnyel, termékújdonságokkal várunk a honlapon. A receptgyűjtemény ínycsiklandozó, egészséges receptjeinek segítségével gyerekjáték lesz ízletes, különleges ebédet, vacsorát varázsolni a család asztalára! Ha nem elégszel meg azzal, hogy kínálatunkból csemegézel, oszd meg a kedvenc receptjeidet más olvasókkal is.

A beküldött receptekért járó 10 Mivi-pontot pedig beválthatod a Webshopban található exkluzív termékekre! A gyerekeidre is gondoltunk, ha éppen ott ülnének melletted, amíg az oldalon böngészel. A Gyerekeink rovatban ugyanis mindig találsz egy mesét, amit felolvashatsz nekik. Ha pedig ti is kedvet kaptatok a meséléshez, küldjétek be nekünk kedvenc meséiteket, hogy a többi kislurkónak is örömet szerezzetek vele.

A megújult fórumban nőket érintő témákról – gyereknevelés, háztartás, párkapcsolat, divat, karrier, hogy csak egy párat említsünk – cseveghettek, tapasztalatokat gyűjthettek egymástól, megoszthatjátok gondolataitokat, ötleteiteket, véleményeteket.







Szakértőink töretlen lelkesedéssel várják a családtervezéssel, várandóssággal, csecsemő- és gyermekgondozással, fog- és szájápolással, sütéssel, jégkrémmel kapcsolatos kérdéseket! Magazin rovatunkban lehetőséged van rá, hogy az utóbbi lapszámainkban böngéssz kedvedre. Az olvasgatás után kapcsolódj ki nálunk: felhőtlen szórakozást ígér Játék rovatunk, ahol új online játékokkal próbálhatod ki ügyességedet. Töltsd ki a teszteket és kvízeket is az értékes Mivi-pontokért! Ismerőseidnek küldj képeslapot: csak egy kattintás, és szeretteid, barátaid napját feldobhatod egy kedves, szép lappal és néhány személyes sorral. Kellemes kikapcsolódást, feltöltődést, könnyed perceket kívánunk a Vegyél részt egy fantasztikus nyereményjátékban barátnőiddel együtt, akár már klubunk táborában vagy, akár most lépsz be közénk! Értékes ajándékok várnak rátok, de megnyerhetitek közösen játékunk fődíját is, egy vásárolgatással egybekötött csodálatos hosszú hétvégét a divat, az elegancia, a csillogás fővárosába: Párizsba!

A nyereményekről és a játékról szóló bővebb információért kattints ide. 

 

Exit mobile version