Hozzávalók:
500 g zsíros tehéntúró
1 csomag vaníliaízű pudingpor
175 g tejföl
120 g cukor
2 csomag vaníliás cukor
4 tojás
1 deci tej
1 deci étolaj
1 citrom reszelt héja
Kerek, kapcsos tortaforma, 20 cm-es
A tojásokat válaszd szét, és a habját verd fel keménnyé.
Robotgéppel keverd össze a túrót, a pudingport, a tejfölt, a cukrot, a tojássárgákat, az olajat és a tejet, majd forgasd bele a tojások keményre vert habját, és reszeld bele a citrom héját.
A tortasütő alját kend ki vajjal és liszttel, öntsd bele a masszát, és előmelegített sütőben, 180 fokon süsd készre. A sütési idő kb. 1 óra, ha a teteje nagyon pirulna, akkor a félidő után letakarható egy alufóliával.
Hagyd teljesen kihűlni, tálalás előtt hintsd meg a tetejét porcukorral.