Hozzávalók:
- 150 g liszt
- fél kiskanál sütőpor
- 100 g étcsokoládé
- 100 g tejcsokoládé
- 150 g puha vaj
- 120 g kristálycukor
- 3 tojás
A morzsatetőhöz:
- 50 g liszt
- 50 g cukor
- 50 g hideg vaj
- 1 kiskanál fahéj
A kétféle csokoládét olvaszd fel mikrohullámú sütőben vagy gőz fölött, majd keverd össze a puha vajjal, cukorral. Egyenként keverd bele a tojásokat, és szórd bele apránként a liszttel elkevert sütőport.
Egy közepes méretű püspökkenyérforma oldalát, alját kend ki vajjal, szórd meg liszttel, és töltsd bele a sűrű masszát.
A morzsatetőhöz keverd össze a lisztet, a fahéjat és a cukrot, és egy nagyobb lyukú reszelőn reszeld bele a vajat. Dolgozd össze morzsás állagúra a kezeddel, és szórd meg vele a csokis masszát.
Előmelegített sütőben 40 perc alatt megsül.