Langalló Mirelle módra

Mirelle | 2009. Február 26.
Néhány éve a vásárok konyhai kínálatában megjelent a langalló, és azóta töretlen népszerűségnek örvend. Ezen nincs is mit csodálkozni, mert nagyon finom.

Hozzávalók:

Tészta:

Feltét:

A tésztát összedolgozom, hagyom, hogy megkeljen. Mikor kész, pizza formájúra nyújtom, sütőlapos tepsire vagy pizzasütőre fektetem, és a tenyerem élével megformázom a széleit. A tejfölt összekeverem a krémsajttal, sózom, belenyomom a fokhagymát, és hozzáadom a vékonyra szelt szalonnát. A krémet rákenem a tésztára, sajtot reszelek rá, és a 200 fokra előmelegített sütőbe tolom. Addig sütöm, amíg a sajt egyenletesen meg nem színesedik a tetején, és az alja is kellemes árnyalatú nem lesz.

A mascarponénak köszönhetően hihetetlenül finom állagú és ízű lesz a feltét.

Exit mobile version