Spenótkrémleves túrógaluskával

nlc | 2009. Június 29.

Hozzávalók 4 főre:

Elkészítése:

Vajon megpirítjuk a felszeletelt fokhagymát, hozzáadjuk a megtisztított spenótleveleket. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük húslevessel, turmixoljuk. Hozzáadjuk a tejet és a tejszínt, felforraljuk, és hideg vajdarabokat adunk hozzá. A finomra vágott zöldfűszereket alaposan összekeverjük a túróval, sózzuk, borsozzuk, kanállal galuskákat szaggatunk belőle, ezt adjuk tálaláskor a leveshez.

Elkészítési idő: 20 perc
359 kcal/adag


A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version